Hjem / Skog & hage / Gressklippere / Robotgressklippere / Tilbehør / Begrensningskabel & lameller

Begrensningskabel & lameller

Finn vårt brede utvalg av grensekabler og markører av høy kvalitet for tilkobling av et komplett system rundt plenen. Hvis du planlegger å kjøpe en ny robotgressklipper eller bare trenger å reparere en eksisterende begrensningssløyfe, tilbyr vi flere alternativer i forskjellige lengder, tykkelser og reparasjonsløsninger. Vi har også ankere for å feste kabelen i plenen og ulike typer monteringssett for en komplett installasjon.

Gressklippere
Signalkabelholder, 100-pakning
Signalkabelholder, 100-pakning
46,00 kr
På lager
Viser 39 av 39 Produkter
1

Begrensningskabel & lameller

Når du vil sikre optimal bruk og lang levetid på robotgressklipperen din, er det viktig å velge riktig installasjonsmateriale. Her finner du begrensningskabler som Grimsholms fortinnede kobberkabler eller Husqvarnas litt tykkere begrensningskabel, som er uunnværlig for å beskytte klipperens arbeidsflate. Disse kablene er med sin robuste konstruksjon og høye ledende og isolerende egenskaper tilpasset for å tåle alle typer grunnforhold og sørger for minimalt signaltap.

Installasjon av ny robotgressklipper:

  • For å feste disse kablene i bakken på beste måte er signalkabelholdere eller merles som de kalles, det beste valget. Dette tilbehøret gjør det enkelt å installere og sikre begrensningssløyfen, uavhengig av område og kompleksitet.
  • Hvis du er i gang og planlegger å installere en ny robotgressklipper, tilbyr vi Husqvarnas praktiske installasjonssett. Denne pakken inneholder alt du trenger, fra begrensningskabel og guidekabel til tilkoblingskontakter og kontakter.

Med riktig tilbehør og litt forberedelse kan du enkelt sette opp og vedlikeholde robotgressklipperen din for best mulig ytelse og holdbarhet. Kontakt oss hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om våre produkter og installasjonstjenester.

Vanlige spørsmål

Vad ska jag göra om jag får felmeddelandet ”ingen slingsignal/no signal” på min robotgräsklippare?

Visar din robotgräsklippare felkoden ”ingen slingsignal”, kan detta ofta lösas genom att lokalisera och reparera eventuella avbrott på din begränsningsslinga. Du kan använda en testkabel eller så kallad testutrustning för slingkabelavbrott för att hitta och fixa problemet.

Här har vi samlat våra tre olika testutrustningar:

Vad ingår i Husqvarnas installationskit för robotgräsklippare?

Allt du behöver för att installera din robotgräsklippare! Här har du ett komplett kitt inklusive begränsningskabel/guidekabel på 150m,  250m  400 m och märlor , anslutningskontakter och skarvdon till hela kablaget.

Se alla olika storlekar här:

 

Hör av dig till oss om du behöver hjälp och guidning i vilka storlekar just din gräsmatta behöver.