Hjem / Skog & hage / Gressklippere

Gress­klippere

Klipp plenen din med en profesjonell gressklipper fra oss – Her finner du klippere som gjør arbeidet ditt med plenpleie til en morsom jobb. Enten du er på utkikk etter en elektrisk gressklipper, batteridrevet gressklipper eller sitteklipper, har vi det du trenger! Gjør plenen din til den fineste i nabolaget med en maskin fra vårt sortiment.

Robotgressklipper!Robotgressklipper!Se alla robotgru00e4sklippare hu00e4r
HusqvarnaBærekraftig valg
Husqvarna Automower® 105 Robotgressklipper
Gratis frakt
Husqvarna Automower® 105 Robotgressklipper
10 450,00 kr
På lager

Se alla Husqvarna automowers här!

Lu00e4s mer
Populära varumärken!
Husqvarna - motorsågar, röjsågar och gräsklippare
Ryobi - elverktyg för hem och trädgård
stiga_logo_600x400
Stihl - motorsågar, trimmers och gräsklippare

Husqvarna rider

Perfekta gräsklippare för mindre gräsytor

Populäraste kategorierna inom gräsklippning!

Gressklippere

Plenklipping skal være en nytelse om våren og sommeren, det er viktig at du velger en gressklipper som passer deg uansett om formålet ditt er å klippe en liten gressflekk i byen eller en stor plen på landet. Vi vil prøve å hjelpe deg med å forenkle kjøpet og sørge for at du får den rette gressklipperen for dine behov! Tror du det kan være vanskelig å velge gressklipper? Da kan du lese guiden vår her!

Ridegressklippere - fordeler

For den store hagen med større gressflater er rideklipperen det mest populære valget. Det sparer tid og gjør arbeidet trivelig. Hos oss finner du sittegressklippere i ulike størrelser, du kan enkelt filtrere i kategorien sittegressklippere.

Batterigressklippere - fordeler

Når du ønsker en stillegående, miljøvennlig og enkel gressklipping, er batterigressklipperen et utmerket alternativ. De krever minimalt med vedlikehold og er lette, veldig enkle å bruke.

Elektrisk gressklipper med ledning - fordeler

For mindre hager eller gressletter er en elektrisk gressklipper med ledning det opplagte valget. De er miljøvennlige, stillegående og billige i drift.

Håndgressklippere - fordeler

For de som foretrekker en mer manuell og miljøvennlig tilnærming, er en håndgressklipper et fordelaktig valg. Perfekt for mindre områder og gir et veldig fint snitt.

Motorgressklippere (bensin) - fordeler

En bensindrevet gressklipper er et kraftig og fleksibelt alternativ, perfekt for større hager med ujevnt terreng.

Robotgressklipper - fordeler

For det ultimate innen bekvemmelighet tilbyr robotgressklipperen en automatisk løsning. De klipper plenen selv, og gir deg mer tid til andre ting.