Betalingsbetingelser

Betalings­betingelser

Kjøp

Når du har lagt inn din bestilling, inngås en kjøpsavtale mellom deg og Duab. En bekreftelse sendes til e-postadressen du oppga ved bestilling. Vi forbeholder oss retten til eventuell sluttsalg. Duab inngår ikke avtaler med personer som ikke er myndige (under 18 år) og vi forbeholder oss retten til å nekte en bestilling.

Priser

Våre priser er alltid oppgitt inkusive mva i privatvisningen og eksklusiv mva i bedriftsvisningen, du bytter mellom disse to i vår landsvelger på siden. Vi tar forbehold om mulige trykk- og skrivefeil så vel som åpenbart feil priser. Mistanke om falske bestillinger og forsøk på bedrageri meldes til politiet.

Betalingsalternativer

I samarbeid med Walley / Collector Bank AB tilbyr vi ulike betalingsalternativer, hvilke betalingsmåter du kan velge mellom vises i kassen.

  • Direktebetaling med Visa eller Mastercard
  • Direktebetaling via bank
  • Faktura: betal 30 dager etter kjøp, ingen faktureringsgebyr
  • Del opp betalingen inntil 36 måneder
  • Vipps

For fullstendige betingelser og eventuelle kostnader se dokumentene under:

Foreninger og stiftelser

Akkurat som for andre virksomheter foretas det en kredittsjekk for foreninger og stiftelser i forbindelse med kjøp. Siden denne type bedrifter sjelden har en juridisk enhet i ryggen, er kredittsjekken ofte noe strengere. Du kan da oppdage at faktura- eller delbetalingskjøp ikke er tilgjengelig for valgt kundenummer. Hvis du ønsker å revurdere grensen, kan du kontakte Walleys kundeservice (hello@walley.no) med følgende informasjon; siste årsberetning (resultat og balanse) og styreprotokoll. Om mulig kan du også legge bestillingen i foreningens eller stiftelsens navn og betale med kort eller direktebetaling. Trenger du tilleggsdokumenter til regnskapet er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.