Om Duab

Maskiner og verktøymaskiner til rett pris siden 1990

Duabs største produktområder er trykkluftutstyr, strømaggregat, verkstedmaskiner, snekkermaskiner, pumper, høytrykksvaskere og elektroverktøy. Vi leverer et bredt utvalg av maskiner og verktøy på nett til riktig pris fra kjente varemerker. Store deler av vårt sortiment er også tilgjengelig for demonstrasjon i butikken. Vi har også et stort utvalg av egenimporterte maskiner fra egne varemerker som Hawk, Drift-Air, Duab-Power og Duab. Vi sender pakker i hele Norge og de fleste pakkene forlater vårt lager samme dag. Vårt kunnskapsrike personale veileder deg riktig og hjelper med teknisk rådgivning før kjøpet. Vi har eget verksted som hjelper deg med service og reparasjoner.

Vår historie

I 1990 ble Duab - Drift og vedlikeholdsteknologi grunnlagt av Tommy Petersson, det startet med et lite verksted hjemme i garasjen. Bedriften flyttet da inn i et større lokale hvor de hadde butikk og verksted. I 2007 var lokalene små og nye lokaler ble bygget. Det er i disse lokalene Duab er i dag, som nå drives av Tommys sønner Johan og David.

Butikken

I vår 2500 m2 store butikk på Södra Vägen i Mönsterås, Sverige får du hjelp av våre dyktige medarbeidere! Duab er og vil alltid være "En maskinbutikk, med maskiner og verktøy til rett pris" Og den følelsen får du når du går gjennom dørene hos Duab i Mönsterås. Her sameksisterer store og små maskiner med håndverktøy og tilbehør, alt fra ting som passer industrier og fagfolk som til hjemmefikseren. Mange kaller det en lekebutikk for voksne og det stemmer, her kommer du inn og kan bruke timevis.

Om-duab686_2
Om-duab686_3

B2B

Duab satser stort på å være en så komplett partner som mulig. Med vår B2B-avdeling kan vi betjene våre bedriftskunder på best mulig måte. Med kunnskap og sortiment tilpasset bedriftskunden er vi en samarbeidspartner å regne med. Vi ønsker å oppleves som proaktive, fleksible og serviceorienterte. Sortimentet vårt vokser hele tiden, men finner du ikke det du leter etter kan vi mest sannsynlig skaffe det. Bare spør!

Om-duab_b2b_tom_martin686

Refill

På lokalt nivå tilbyr vi påfyllingsløsninger av varer til ulike typer bedrifter. På denne måten sikrer vi at du som kunde har rett vare, i rett mengde og til rett tid. Våre påfyllingstjenester er svært populære og utvikles kontinuerlig sammen med våre kunder.

Serviceverksted

Duab har hatt serviceverksted siden oppstarten i 1990. På verkstedet jobber de daglig med å utføre reparasjoner, servicearbeid, installasjoner og ivareta garantier og kundestøtte. De tilbyr også våre privat- og bedriftskunder support, serviceanbefalinger, hjelp med reservedeler eller eventuelle funksjonelle spørsmål på telefon eller e-post.

Om-duab_verkstad686

Lager & Gods

Lager

Fra vårt lager sendes det mange pakker daglig. Her lagerfører vi en rekke produkter spesielt fra våre egne varemerker som Hawk, Duab-Power og Drift-Air. Vi jobber hele tiden med å holde leveringstiden korte og sikre at kundene får produktene sine så raskt som mulig!

Gods

Vi leverer til adresser innenfor Norge og bruker PostNord som hoveddistributør. Alle bestillinger over 500 NOK inkludert mva sendes gratis uten ekstra kostnad, ellers vil det bli belastet en fast fraktpris på 150 NOK inkludert mva. Bedriftpakke Bestillinger inntil 35 kg av bedrifter sendes som bedriftpakker. Levering skjer da med bud til oppgitt bedriftadresse, hverdager mellom 08.00-16.00. PostNord leverer uten å kontakte deg først. Forsendelser som ikke kan leveres, leveres til nærmeste utleveringssted eller terminal og du vil da motta et varsel.

Om-duabJockeLagret686