Borhammer

Trenger du en borhammer som går gjennom selv det mest kompakte materialet? Vi har alt fra Makita hammerbor til Bosch med ex SDS. Her tilbyr vi deg maskiner som gir presisjon, kraft og holdbarhet. Enten du trenger å bore i betong, stein eller andre harde materialer, har vi en borhammer som passer dine behov.

Elektroverktøy
Bosch
Bosch Borhammer med SDS plus GBH 2-28 F Professional i L-BOXX
Gratis frakt
Bosch Borhammer med SDS plus GBH 2-28 F Professional i L-BOXX
2 999,00 kr
På lager
Viser 48 av 136 Produkter
123Neste

Borhammer

Slagdrill & Borhammer

Gjør ditt valg blant våre hammerbor enklere med vårt brede utvalg fra kjente merker som Makita, Bosch og Festool. Uansett omfanget av byggeprosjektet ditt, har vi garantert den rette borhammeren for deg. Festet på alle borhammere leveres med SDS-feste, og her finner du både batteridrevne og elektriske borhammere for maksimal effekt.

Så hva er hammerboret til?

  • Slagdrill
  • Tradisjonell boring
  • Bor med slag

Borhammeren er din beste venn når det gjelder å jobbe med tøffe materialer som stein og betong. Takket være en unik kombinasjon av kraftige slag og spinnende bevegelser, blir den et rent hus av murverk og alt annet som står i veien for deg. Hammermekanismen i boret gir kraften den trenger for å komme gjennom det hardeste materialet, mens rotasjonen sørger for at borestøvet forsvinner fra hullet

Slå av slagfunksjonen, og plutselig har du en vanlig drill for tre og metall. Bytt chuck, og fest en meisel for å rive bort den gamle flisen på badet. Når du borer ofte er det ypperlig å investere i en borhammer i stedet for en skrutrekker å bore med eller en vanlig boremaskin, men uansett boreoppgave har du alltid et ess i ermet med en Duab borhammer.