Hjem / Garasje & verksted / Høytrykkspyler

Høytrykkspyler

Vi tilbyr et bredt utvalg av høytrykkspyler som er ideelle for et mangfold av rengjøringsoppgaver, enten det er for å fjerne smuss fra bilen hjemme eller for mer krevende oppgaver i profesjonelle miljøer. Med alternativer som strekker seg fra enheter for kaldtvannsrengjøring til de kraftige varmtvannsvasker.

Høytrykkspyler
bar
bar
Chemical Guys skumpistol Max Release skumpistol
Chemical Guys skumpistol Max Release skumpistol
1 449,00 kr
På lager
Viser 48 av 429 Produkter
12345
9Neste

Høytrykkspyler

Kaldtvannsvasker

I vårt utvalg av kaldtvannsvaskere finner du standard, tradisjonelle høytrykksvaskere. Takket være den kraftige strålen som gir et høyt trykk, kan du enkelt og raskt fjerne hardt sittende smuss.

Varmtvannsvasker

En varmtvannsvask egner seg til litt mer krevende rengjøringsoppgaver eller i situasjoner hvor man ønsker å oppnå et raskere resultat eller høyere effektivitet med tanke på forbruk av vann og vaskemiddel.

Hetvannsvasker

Med en varmtvannsvask kan du enkelt fjerne gjenstridig smuss som olje og fett samtidig som du øker effektiviteten betraktelig, noe som gir imponerende fordeler med tanke på økonomi, rengjøringsresultater og miljøpåvirkning. Varmtvannsvasken gjør det mulig å redusere arbeidstrykket og mengden vaskemiddel og forkorte rengjøringstiden.