Hjem / Bosch

Bosch

Bosch - elverktyg, verktyg och tillbehör

Bosch är världsledande inom elverktyg för både gör-det-självare och proffs. Hos Duab hittar du borrskruvdragare, borrmaskiner, cirkelsågar, slipmaskiner, vinkelslipar och mycket mer!

Arbeidsklær & beskyttelse
Elektro & bygg
Garasje & verksted
Maskiner ogamp; verktøy
Maskintilbehør & forbruksvarer
Skog & hage
Bosch Bordsag GTS 635-216 Professional i pappeske
Gratis frakt
Bosch Bordsag GTS 635-216 Professional i pappeske
5 599,00 kr
På lager
Viser 48 av 1645 Produkter
12345
21Neste

Bosch

En av Duabs bestselgende serier innen elektroverktøy er Bosch. Her er verktøy for alle profesjonelle med best ytelse.

Sterke 12v, 18v og 36v verktøy for mange bransjer, men også elektroverktøy med ledninger og smarte løsninger når det kommer til oppbevaring gjør Bosch til den perfekte verktøyløsningen å ta med seg på jobb. Her finner du alt fra sirkelsager, støvsugere, gjæringssager, skrutrekkere til oppbevaring, forbruksvarer og tilbehør.

Bosch Professional

Maskiner og tilbehørsprodukter som batterier og ladere fra Bosch Professional er kompatible med andre produkter i samme serie. Du kan kun bruke Blue Bosch proffserien sammen med de blå Bosch produktene og de grønne med den grønne serien.

Bosch Biturbon

Biturbo fra Bosch er deres nyeste serie som har den beste motoren og det beste batteriet. Sammen med ProCORE 18v-batteriet får verktøyet maksimal kraft og kombinasjonen produserer like mye eller mer kraft enn et nettverksverktøy.

Bosch Toolboxn

Med den gratis Toolbox-appen blir arbeidet ditt mer effektivt. I appen kan du kontrollere innstillinger, lagre data, slå på arbeidslys, utføre rask datautveksling, dokumentere, justere og mye mer med Bosch-verktøyene dine og alt i én app. For profesjonelle er denne appen uvurderlig.