Start / Veiledning: Velg riktig hanske til jobben
Guider

Velg riktig hanske til jobben

8-11-2023
Skrevet av: Mathias Stockhaus
Tegera Infinity - en komfortabel og fleksibel dyppet vernehanske! Det finnes en modell for enhver arbeidssituasjon.

Infinity

Tegera Infinity er en arbeidshanske som er så komfortabel og fleksibel at du nesten ikke føler at du har hansker på deg. Å skape denne følelsen har vært målet med Ejendals Tegera Infinity-kolleksjon av arbeidshansker!

Dette er mer enn bare nok en kolleksjon av dyppede vernehansker. Tegera Infinity er hansken som er både myk og smidig med en utrolig følsomhet i fingertuppene. Den nye, unike produksjonsprosessen er utnyttet til fulle for å produsere en hanske som takler enhver arbeidssituasjon!

tegera-färgkod

Tegera Infinity arbeidshansker

Fargekoder gjør det enkelt å velge!

Det er enklere enn noensinne å tilpasse vernehanskene til dine spesifikke behov. Ta en titt på den fargekodede etiketten, så vet du det med en gang!

Det er dippen som gjør susen

Vår unike produksjonsprosess kombinerer et toppmoderne beleggmateriale med ekstra myke og beskyttende fibre. Det gjør at strikking, dypping og garn jobber sammen for å skape en utrolig myk følelse på fingertuppene. Selve dyppematerialet er en blanding av nitril og vannbasert polyuretan (PU) som gir utmerket fleksibilitet, kompromissløs beskyttelse og suveren passform. Nitril er en syntetisk og lateksfri gummi med høy følsomhet

Presisjonsarbeid har aldri vært så praktisk som nå

TEGERA Infinity™ er ideell for tørre til halvtørre arbeidsmiljøer der det kreves høy grad av fingerferdighet, følsomhet og kontroll.

Tynn og beskyttende arbeidshanske for vinteren

Ny fôret arbeidshanske for vintersesongen. TEGERA Infinity™ 8810 er utviklet for allsidig arbeid i kalde og tørre til halvtørre omgivelser. Hansken er varm og komfortabel, men likevel myk og smidig, og har den typiske fleksibiliteten og fingertuppfølsomheten som kjennetegner Infinity-hansken. Dette er vanntette arbeidshansker!

Beskyttelse mot olje, vann og lav produktivitet

Tre dobbeltdyppede Infinity™-modeller. Olje, fett og vann kan utgjøre en risiko på jobben. Ved hjelp av Ejendals unike dobbeltdyppende teknologi har de utviklet tre ultratynne, komfortable vernehansker med pålitelig væskebarriere og full fingertuppfølsomhet.

God fingerfedihet, men også motstandsdyktig mot skjæreskader

Hvem sier at en vernehanske ikke kan kombinere komfort med høy kuttbeskyttelse? Ved å kombinere den unike Infinity dipping-teknologien med TEGERA CRF-fibre har Ejendals skapt hansker som er utrolig komfortable og fleksible, med et helt kompromissløst sikkerhetsnivå.

Overlegen mykhet og høyeste nivå av kuttbeskyttelse

TEGERA Infinity™ 8814 Cut F er en unik hanske med fleksibelt grep, forbøyde fingre og CRF-fôr. Den kombinerer komfort med det høyeste nivået av kuttbeskyttelse. Dyppeteknologien gjør hansken myk og smidig, mens de skjærebestandige fibrene gir ekstra beskyttelse og holdbarhet - ideell for krevende miljøer der tunge og skarpe gjenstander håndteres.

tegera2

Tegera arbeidshansker