Start / Bosch Biturbo
Uncategorized

Bosch Biturbo

8-11-2023
Skrevet av: Jenny Kassell
Foto: Mattias Stockhaus
Vi går mer og mer bort fra maskiner og verktøy med ledning, samtidig som vi fortsatt har behov for kraft! Takket være de revolusjonerende børsteløse BITURBO-verktøyene fra BOSCH får du begge deler, ledningsfritt og kraftig, så kraftig at du kjenner forskjellen!

Hva er Biturbo? Vi forklarer og forenkler.

Biturbo er Boschs BESTE motor + Boschs BESTE batteri = BITURBO-maskiner

Disse motorene sammen med ProCORE 18V-batterier, som gir 87 % mer kraft sammenlignet med et vanlig batteri, gir deg maksimal effekt, opptil 1800 watt ledende kraft.

Denne kombinasjonen gir like mye kraft eller mer enn nettdrevne verktøy.

Fordeler med Biturbo-verktøyene

Fordelene med Biturbo-verktøyene er blant annet den lave vekten som gjør dem lette å arbeide med, og den kompakte formen som imponerer med perfekt ergonomi. De gir deg full kontroll over arbeidet ditt.

Motorens ytelse er pålitelig, og takket være den kraftige sentrifugalviften sørger den for perfekt kjøling, noe som forlenger verktøyets levetid.

Alle børsteløse Biturbo-verktøy er en del av Bosch Professional 18V-systemet, noe som gjør dem kompatible med alle BOSCH-batterier.

Ekstremt robust

Takket være sintrede overflatemagneter. Neodymmagneten overfører all kraft og sørger for høyest mulig dreiemoment selv på de minste steder.

Den kraftige sentrifugalviften sørger for perfekt kjøling og sikrer dermed verktøyets levetid. Rundt 1 000 liter luft i minuttet strømmer over motoren og elektronikken.

Perfekt håndtering

Biturbo-verktøyene er lette, kompakte og imponerer med perfekt ergonomi. Med bare ett ProCORE18V-batteri fungerer de like godt som mange konkurrerende verktøy med to batterier.

151608_app1

Bosch Biturbo

Optimal kontroll

Biturbo selvkopierende verktøy er utstyrt med flere smarte funksjoner, både når det gjelder teknologi og sikkerhet, som sikrer at du kan utføre arbeidet ditt tryggere, raskere og enda mer effektivt.

En favoritt blant Biturbo-maskinene - GKS 18V-68 GC

Ny GKS 18V er et av de nye Biturbo-verktøyene som gjør arbeidet ditt både effektivt og enklere.

 • Raskere og lettere enn verktøy med ledning.
 • Med bare ett batteri yter Bosch-verktøyene like godt som konkurrerende verktøy med to batterier eller høyere merkeeffekt.
 • Dette er Boschs kraftigste batteridrevne sag, og tilsvarer opptil 1800 watt med ledning.

Beskrivelse

En sag som gir deg bedre kraft enn en nettdrevet sag. Den gir deg også full kontroll over arbeidet ditt, uslåelig ergonomi takket være et nytt støttehåndtak og ultimat enkelhet takket være et komfortabelt, intuitivt dybdestopp.

GKS 18V-68 GC Professional-sagen gir deg batteridrevet fleksibilitet med en kraft som kan sammenlignes med ledningsdrevne verktøy. Dette kraftige, børsteløse Biturbo-verktøyet på 18 V har en svært kraftig ytelse som kan sammenlignes med 1800 W-sager med ledning, men gir full manøvrerbarhet og ledningsfri frihet. Sagens utmerkede ergonomi og innovative støttehåndtak gir perfekt kontroll over verktøyet i alle skjæreposisjoner.

Verktøyet er utstyrt med et komfortabelt og intuitivt dybdestopp for optimal skjærekomfort, og er ideelt for bruk i tre og trekomposittmaterialer. Bruk denne sagen sammen med Bosch Click & Clean-støvsuger, støvposer, tilkoblingsmodul GCY 42 og FSN-føringsskinner. Den er kompatibel med alle Bosch Professional 18V-batterier og -ladere (Professional 18V System). Maksimal effekt oppnås med ProCORE18V = 8,0 Ah.

GKS 18V-68 GC Professional har et brukergrensesnitt som gjør det mulig å foreta individuelle hastighetsinnstillinger via smarttelefonen, og har dessuten hurtigbrems, ECO-modus for opptil 30 % lengre driftstid, overbelastnings- og omstartbeskyttelse og spindellås.

Tekniske data

 • Batterispenning 18 V
 • Turtall ubelastet 2 500 5 000 o/min
 • Bladdiameter 190 mm
 • Nøkkelhullsdiameter 30 mm
 • Maks. skjærekapasitet i tre (90°) 68 mm
 • Maks. skjærekapasitet i tre (45°) 50 mm
 • Maks. skjærekapasitet i tre (45°/90°) 50/68 mm
 • Maks. Skjærekapasitet i tre (45°/90°) 50/68 mm
 • Vekt ekskl. batteri 4,3 kg
 • Dimensjoner (bredde x lengde x høyde) 228 x 405 x 288 mm
 • Vibrasjonsemisjonsverdi ah 2,5 m/s² (K=1,5)
 • Lydtrykknivå 98 dB(A) (K=3)
 • Lydeffektnivå 109 dB(A) (K=3)

Northern Craftman

Northern Craftman

En av våre ambassadører Northern Craftman har testet GKS 18V 68 GC.

"Jeg ble virkelig imponert over kraften i maskinen, jeg har testet å kløyve limtre med maksimal sagdybde og det var ikke noe problem i det hele tatt, dog kan det kile litt da det ikke er noen kløyving, men det kompenseres av kraften i maskinen. Til å være et så stort håndblad er den relativt lett i vekt, liker den store bordflaten som gir god støtte når du sager, også det fremre håndtaket som gjør at du har veldig god kontroll når du sager. Liker også knappen øverst på håndtaket som gjør at du raskt kan endre sagedybden. Definitivt min nye favorittsag."