Start / Balma Brio Mini
Inspirasjon

Balma Brio Mini

8-11-2023
Skrevet av: Mathias Stockhaus
Balma-a-star-in-compressors1200x800

Fordeler med Balma

Balma er en produsent av stempelkompressorer og skruekompressorer. Siden starten i 1950 har de tilbudt en blanding av fleksibilitet og erfaring innen trykkluft til både industri, handel og privatmarkedet.

Møt din nye kollega!

Komfort og ytelse er viktig. Derfor har Balma utviklet en liten, smidig skruekompressor med ekstremt lavt støynivå, som kan sammenlignes med klimaanlegget ditt! Kompressoren er svært kompakt og enkel å installere, noe som gir store besparelser på installasjons- og rørkostnader, spesielt på den kompakte modellen med kjøletørker.

Brukervennlig til det fulle!

Det enkle kontrollpanelet gir deg rask oversikt over alle viktige parametere. Du blir enkelt guidet til alle innstillinger for enkel betjening og vedlikehold.

Balma-BrioArtikel

Balma Brio Mini

Originale deler

Alle deler og komponenter har gjennomgått grundige tester og er designet for å passe til kompressoren og er godkjent for bruk på den aktuelle kompressoren. Alt dette for å oppnå det høyeste beskyttelsesnivået og forlenge kompressorens levetid, og dermed holde kostnadene nede. Se etter symbolet nedenfor for å være sikker på at det er en originaldel.

Balma-original-part1000px

Originale deler